Geen Monsters onder m'n Bed

Hieronder kan je de Kickstarterproducten van Geen Monsters onder m'n Bed aanschaffen indien je wil betalen via een overschrijving of paypal. Paypal kost je 1 euro, en laat je onmiddellijk betalen, overschrijving is niet via een betaalknop, je vindt de nodige info op de laatste pagina en in de gestuurde bestellingsmail.

Zolang de kickstarter loopt kan je de verschillende producten aanschaffen aan de Vroege Vogelprijs ( 35 euro voor een Basispakket ; 75 euro voor een Deluxe Doos ). Je krijgt alle stretchgoals die de backers krijgen.

Als de kickstarter afgelopen is kan je de verschillende producten aanschaffen aan de gewone Kickstarter prijs ( 40 euro voor een Basispakket ; 80 euro voor een Deluxe Doos ). Je krijgt alle stretchgoals die de backers krijgen. Deze actie loopt tot en met 1 oktober.

Alle aankopen op deze site - tot en met 1 oktober 2017 - tellen mee voor de stretchgoals van de Kickstarter. Volg de updates daar voor meer info.

Na een oktober 2017 volgt de voorverkoop van de gewone producten. Je kan dus best voor 1 oktober bestellen als je meer waar voor je geld wilt.