Voorverkoop 'Het Oog des Meesters'

 

Na de kickstarter.

Op dit moment hebben we het eerste boek voltooid en ronden we de resterende Kickstarterboeken af. Maar wat daarna? Wat gebeurt er als die boeken in de brievenbus zijn aangekomen? We hebben niet gewacht tot de Kickstarter voltooid is om met nieuwe publicaties te beginnen. Een aantal andere boeken zijn reeds in ons proces opgenomen. De Almanak bijvoorbeeld is vertaald en opgemaakt en staat klaar om als pdf gepubliceerd te worden. 

 

Maar op welke wijze? 

We kunnen een nieuwe Kickstarter starten, die nog eens meer dan twee jaar zal duren om af te werken (naast een aantal andere nadelen), of we kunnen een andere weg kiezen. Gewoon drukken en publiceren is geen echte optie, want we kunnen best wat geld gebruiken om nu al aan deze boeken te beginnen en verder te werken (van beslissing tot drukken duurt toch al snel 1 tot 2 jaar, kleine publicaties uitgezonderd), zodat er een zekere continuïteit zal zijn na het afwerken van de Kickstarter.

Tegelijkertijd willen we mensen de kans geven om OdM spullen met een leuke korting te kunnen aanschaffen. Daarnaast kregen we van enkele verzamelaars ook de vraag naar promotiemateriaal, gelimiteerde edities, proefdrukken, kortom alles wat naar OdM ruikt.

 

Sommige mensen willen alles, anderen willen goedkope PDF's. 

Daarom introduceren we voorverkoopplannen. Je kiest een plan en het bedrag dat je wil besteden. We ontvangen het geld en kunnen doorgaan met het produceren van nieuw materiaal. Telkens er iets klaar is, wordt er een exemplaar voor jou gereserveerd. Dit is de enige manier om zeker gelimiteerde uitgaven, promotiemateriaal dat anders niet te koop is of proefafdrukken te ontvangen.